Slipa Golv Stockholm

Vi får dina golv att bli som nya | 08-120 96 900

Slipa dina golv

DÄRFÖR SKA DU SLIPA DINA GOLV

Massiva trägolv och parketter är gjorda för att hålla i många år. Det finns otaliga exempel på fastigheter från 1700- och 1800-tal i Stockholm där originalgolven ligger kvar och fortfarande är i fint skick. Men för att golven ska hållas snygga måste man från och till slipa dem och behandla med passande ytbehandling. Beroende på vilken finish du vill ha kan det innebära att vi vaxar, behandlar med olja eller till och med såpskurar golven för rätt look. Andra trämaterial ser snyggast ut med lack eller så kan golven betsas eller målas för att få det utseende du eftersträvar.

Viktigt i alla lägen är att golven blir släta så att de är fria från stickor och repor. De blir lättare att hålla rena och det ger givetvis ett trivsammare intryck när golven är i gott skick.

Gamla golv är värda att bevara

Särskilt i många äldre fastigheter finns det mycket fina golv som är värda att vårda. Inte bara ur ett kulturminnesperspektiv utan även för att de håller en kvalitet som är svårslagbar. Att lägga nya golv som håller samma nivå kostar stora summor. En snygg mönsterpassad parkett tar tid att få till. En äldre parkett eller ett äldre massivt trägolv har fördelen att de redan har hårdnat, vilket minskar risken för skador av hårda klackar, hundklor och dylikt.

Reparera istället för att byta ut

Ibland har äldre golv skador som gör att det inte räcker med att bara slipa golvet. Där kan det passa bra att byta ut de parkettstavar eller plankor som inte längre går att rädda, medan resten av golvet slipas. Då vi även arbetar med golvläggning kan vi hjälpa dig med reparation av golvet, slipning och behandling med produkter som får golvet att se enhetligt ut - även om vissa bitar har bytts ut.

Varmt välkommen att kontakta oss idag för att få en gratis offert på slipning och eventuell reparation av dina golv.

Golvslipning med proffsresultat till bra pris. Anlita oss för jobbet!